Bolig

Ofte indgår der mere end 150 sider i en bolighandel

Selv det mest uskyldigt udseende standarddokument kan indeholde farer og faldgruber, og du skal leve med konsekvenserne i mange år. Derfor er gennemførelsen af en bolighandel ikke for amatører.

Når du bruger en certificeret BOLIGadvokat fra Alliance Advokater Helsingør, aftales det naturligvis præcist, hvilken bistand du ønsker, og hvad det koster. De fleste bolighandlende har imidlertid behov for den samlede rådgivningspakke.

Det betyder, at BOLIGadvokaten hos Alliance Advokater Helsingør gennemgår alle handlens dokumenter og sikrer dig de bedst mulige købsvilkår. BOLIGadvokaten ser bl.a. nøje på de forbehold og ansvarsfraskrivelser, som sælger har skrevet ind i købsaftalen. BOLIGadvokaten ser også på hvilke forpligtelser, byrder og servitutter, der er pålagt ejendommen. Rådgivning i forbindelse med tilstandsrapport, energimærke, jordforurening og tegning af ejerskifteforsikring hører naturligvis også med.

Alliance Advokater Helsingør er certificeret Dansk BOLIGadvokat og dermed blandt de eneste rådgivere, der har certifikat på uafhængighed.

En BOLIGadvokat er en uafhængig rådgiver, som varetager dine interesser. BOLIGadvokaten må ikke modtage provision fra realkreditinstitutter, banker og forsikringsselskaber o.l. Du kan derfor stole på, at BOLIGadvokatens rådgivning er uafhængig. BOLIGadvokaten vil altid tage udgangspunkt i din konkrete situation og varetage dine specifikke interesser bedst muligt.

Der er fastsat særlige etiske regler, som Advokatrådet og Forbrugerrådet blev enige om, og som kun gælder for Danske BOLIGadvokater. Det betyder, at Alliance Advokater Helsingør, der er medlem af Danske BOLIGadvokater, skal overholde de etiske regler og hele tiden deltage i undervisning om køb og salg af fast ejendom.

Del/tip en ven:

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

Alliance Advokater Helsingør - når viden og engagement er vigtigt