Undgå at falde i byggesjusk fælden

 

Danske BOLIGadvokater tilbyder gratis håndbog til boligejere der vil bygge eller renoverer. Mediernes dækning af historier om byggesjusk, håndværkere der ikke udfører opgaven ordentligt eller løber fra ansvaret, afslører et stort behov for viden om, hvordan private boligejere skal indgå aftaler om alt fra nybyggeri til renoveringsopgaver.

“For de fleste forbrugere er det at købe eller bygge egen bolig den største økonomiske investering i hele deres liv. Derfor er det oplagt at vi stiller vores erfaring til rådighed. Som BOLIGadvokat støder man desværre på mange sørgelige sager, der ender med at koste husbyggerne mange penge og indimellem også deres parforhold”, udtaler formand for Danske BOLIGadvokater, Jan Schøtt-Petersen. 

Stor efterspørgsel

‘Vi bygger hus – Håndbog til husbyggere’, er på 100 sider i samme format som Politikens populære rejsebøger. Håndbogen fås ganske gratis hos medlemmer af Danske BOLIGadvokater og kan downloades på danskeboligadvokater.dk eller lånes på landets biblioteker. Byggehåndbogen indeholder velkvalificerede tips og tricks til byggeprocessen. Bogen udkom første gang for 3 år siden og de første 10.000 eksemplar er revet væk. 

“Tilbagemeldingerne fra både fagfolk og forbrugere har udelukkende været positive. Det er vi naturligvis glade for. Det bekræfter os i bogens berettigelse. Vores håb er samtidig, at det med tiden bliver en selvfølge for landets husbyggere at bruge bogen som redskab igennem byggeprocessen. Selvom det aldrig er risikofrit at bygge hus, vil den nødvendige viden stadig kunne redde mange husbyggere fra faldgruberne”, udtaler Jan Schøtt-Petersen. 

Fakta om byggehåndbogen 

  • Vi bygger hus’ er udgivet med støtte fra Dreyers Fond 
  • Bogen findes i både trykt udgave og som E-bog til PC, mobil og tablet. Den er opbygget som praktisk opslagsbog, der følger byggeprocessens faser 
  • Håndbogen er gratis og fås ved henvendelse til en Dansk BOLIGadvokat eller i elektronisk form på www.byggehaandbogen.dk 

Læs mere om Danske BOLIGadvokaters arbejde på www.danskeboligadvokater.dk 

 

 

 

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade