Populært at sælge andelsbolig uden mægler

 

Tager du gode fotos af din bolig og du lyst til at prøve rollen som boligsælger? Så er du måske blandt de andelsboligsælgere, der kan klare salget selv via bolighandel.dk. Her kan du oprette en salgsannonce og få professionel boligrådgivning.

Det er blevet populært at sælge sin andelsbolig uden brug af ejendomsmægler
“, fortæller Niels Erlandsen, bestyrelsesmedlem i Danske BOLIGadvokater og specialist i andelsboliger. Han nævner flere grunde til, hvorfor boligsælgerne oplever selvsalg som en fordel. “Mange vil gerne tage sagen i egen hånd, hvis de ikke føler, at mægleren skaber nok resultater. De fleste mennesker er desuden på de sociale medier og her er det nemt at dele salgsannoncen og dermed selv tiltrække de folk, der kunne være interesseret
“.

På boligportalen BOLIGhandel.dk
er det muligt at sætte sin bolig til salg og at få et gratis formøde hos en lokal BOLIGadvokat. Det kan give andelsboligsælgerne svar på spørgsmål omkring prisfastsættelse, dokumenter, andelskroner, overdragelse m.m. Boligsælgerne ønsker først og fremmest at spare salæret til mægler, men mange bliver usikre på, om de nu har nok forstand på bolighandlen til et selvsalg.

Boligportalen viser en oversigt over alle boliger til salg i Danmark også boliger, som sælges af ejeren selv. Og særligt andelsboligsælgerne benytter sig af muligheden for at sælge selv.

Selvsalg er populært, fordi sælgerne kun betaler for de ydelser, de har brug for og ikke betaler for en formidlingsaftale ved en ejendomsmægler
“, siger Niels Erlandsen. Han lægger ikke skjul på, at det selvfølgelig kræver et godt kendskab til regler og forpligtelser, når andelsboligen skal sælges. Derfor mener han, at sitets gode råd, tjeklisten til bolighandlen samt den uafhængige boligrådgivning er noget, som kan hjælpe mange andelssælgere ved et selvsalg.

Niels Erlandsen fortæller: “De andelsboligsælgere vi møder er glade for, at de kan se deres lokale BOLIGadvokat an, få uafhængig og uforpligtende boligrådgivning og opleve, at der bliver kigget på deres konkrete situation. De oplever tryghed i at vide, at boligrådgivningen er rundt om hjørnet, hvis de skulle få brug for det.

Mere om BOLIGhandel.dk

  • BOLIGhandel.dk guider boligsælgere og -købere sikkert og trygt igennem deres bolighandel
  • Boligsælgere kan sælge deres bolig uden brug af mægler
  • Boligsælgerne kan ganske nemt tilknytte en Danske BOLIGadvokat, som kan sikre dem en tryg bolighandel
  • Undervejs i både salgs- og købsprocessen præsenteres relevant juridisk, økonomisk og forsikringsmæssigt indhold, der hjælper til en sikker handel
  • Forskellige muligheder gør det nemt at for private at annoncere boligen professionelt
  • Guides til både køb og salg af bolig
  • Guide omkring køb af bolig på tvangsauktion

Bestyrelsesmedlem hos Danske BOLIGadvokater, advokat Niels Erlandsen. Mobil: 3060 3311

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel. Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 150 medlemmer fordelt over hele landet. Du kan læse mere på www.danskeboligadvokater.dk, og www.facebook.com/danskeboligadvokater og www.youtube.com/danskeboligadvokater.

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade