Nyt om navne – Niels Erlandsen

 

I forbindelse med udsættelsen af den årlige generalforsamling hos Danske BOLIGadvokater til efteråret, har bestyrelsen på bestyrelsesmøde den 27. april 2020 konstitueret sig med advokat Niels Erlandsen som ny formand for Danske BOLIGadvokater.

Niels Erlandsen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1995 og fik bestalling som advokat i 1998. Han har møderet for landsret. Siden 2014 har Niels Erlandsen haft eget advokatfirma og ejendomsadministration i Frederikssund, hvor han også bor til dagligt. For at kunne levere hele pakken som boligadvokat, har Niels Erlandsen ligeledes erfaring med sager vedrørende lejeret og entrepriseret.

Niels Erlandsen har siddet i Danske BOLIGadvokaters bestyrelse siden 2009 og har igennem de seneste ti år arbejdet for at gøre ejendomshandel til et mere attraktivt og respekteret erhverv i advokatbranchen. Han slår gerne et slag for, at der skal en vifte af specialviden til for at kunne give boligkøbere og boligsælgere en tryg bolighandel, selv hvis handlen volder problemer og ikke går som planlagt. En specialviden, man har som Dansk BOLIGadvokat, hvor der stilles krav til løbende efteruddannelse og kontrol.

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade