Ny tendens: Forældre sender deres børn til BOLIGadvokat

 

Hvordan beskytter man sine børn og svigerbørn imod bolighandlens dyre faldgruber? Man sætter et advokatforbehold i købsaftalen og sender dem til BOLIGadvokat. Danske BOLIGadvokater oplever stigende opbakning fra forældre til førstegangskøbere.

“Forældre ønsker naturligvis, at det skal gå deres børn og svigerbørn godt. – Især når de kaster sig ud i boligmarkedets mudrede vande. Ofte er det forældrenes egne dyre fejltagelser på boligmarkedet, der får dem til at sende børnene til os. Indimellem deltager forældrene endda i mødet. Det er en spændende tendens, som vi regner med bliver endnu mere udtalt i fremtiden”, udtaler Tina Bach, bestyrelsesmedlem i Danske BOLIGadvokater.

Advokatforbeholdet er afgørende

Første skridt til at hjælpe sine børn til en tryg bolighandel består i at få sat et advokatforbehold ind i købsaftalen. Advokatforbeholdet påpeger, at købet kun er en realitet, hvis købers BOLIGadvokat godkender handlen.

“Hvis vi som BOLIGadvokater skal have en chance for at hjælpe køber, er det afgørende, at der er indføjet et advokatforbehold i købsaftalen. Ellers sidder køber desværre i saksen”, udtaler Tina Bach.

BOLIGadvokaten støtter købers interesser

Har man som køber husket et advokatforbehold, kan man derimod nyde godt af den research og rådgivning, som BOLIGadvokaten kan give, og det kan spare en for både mange penge og mange ubehagelige overraskelser.

“Vi havde f.eks. et ungt par, der ville købe en ejerlejlighed i København. Alt så fint ud i salgsopstillingen. Da vi tjekkede ejerlejlighedsskemaet, viste det sig imidlertid, at der var en kommende ret stor udgift til udskiftning af ejendommens faldstammer, som parret ikke var blevet informeret om. Det gav os mulighed for at forhandle prisen”, fortæller Tina Bach.

Hun påpeger, at man som køber bør betragte den professionelle uafhængige rådgivning fra en BOLIGadvokat som en nødvendig research af alle forhold omkring bolighandlen, herunder en grundig gennemgang af alle dokumenter, servitutter, rapporter osv. Samtidig gennemgås den optimale finansiering, ligesom BOLIGadvokaten kan hjælpe med at forhandle en fair pris på ejendommen.

Download et advokatforbehold til købsaftelen her

Bestyrelsesmedlem i Danske BOLIGadvokater, advokat Tina Bach. Tlf.: 86620600​

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel. Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 140 medlemmer fordelt over hele landet. Danske BOLIGadvokater kæmper for at du kan få 100% uafhængig rådgivning. Du kan læse mere på www.danskeboligadvokater.dk, og www.facebook.com/danskeboligadvokater og www.youtube.com/danskeboligadvokater.

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade