Ny håndbog skal føre husbyggere udenom faldgruberne

 

Nu er der hjælp til de mange danskere, der går med drømmen om at bygge eget hus. Danske BOLIGadvokater er klar med en ny håndbog, der skal hjælpe potentielle husbyggere med at undgå de mange fælder, når de kaster sig ud i rollen som private bygherrer.

‘Vi bygger hus – Håndbog til husbyggere’. Det er titlen på den nye byggehåndbog, der netop nu er på vej til landets BOLIGadvokater, arkitekter og biblioteker. Dreyers Fond har støttet udgivelsen af bogen, der ifølge Danske BOLIGadvokater udfylder et tomrum på markedet:

“Husbyggere står ofte meget alene rent rådgivningsmæssigt, og de må ofte betale rigtig mange dyre lærepenge undervejs. Den nye byggehåndbog ruster selvbyggerne bedre – både før, under og efter, de har kastet sig ud i byggeprocessen. Med bogen som inspiration og en god BOLIGadvokat ved deres side, så er husbyggerne rigtig godt klædt på til at møde de udfordringer, som byggerier altid giver”, udtaler Jan Schøtt-Petersen, formand for Danske BOLIGadvokater og medforfatter til bogen sammen med kollegaen, BOLIGadvokat Lars Kaasgaard.

Tips til alle faser

‘Vi bygger hus’ er skrevet, så den kan bruges som praktisk opslagsbog, uanset hvor folk er i byggeprocessen. På den måde kan selvbyggerne let og hurtigt læse om de overvejelser, de bør gøre sig i hver fase, uanset om de står midt i den indledende klarlæggelse af ønsker og behov, er midt i opsynet med byggeprocessen eller nærmer sig afslutningen med gennemgang af fejl og mangler.

Elektronisk version på vej

‘Vi bygger hus’ udkommer også som E-bog og optimeres samtidig til mobil og tablet, hvor det blandt andet vil være muligt at downloade de forskellige afsnit som pdf til enhedens bibliotek. På den måde har byggefolket let adgang til den nødvendige information, også når de står midt på byggepladsen.

“Det er en hård proces at bygge hus, både for pengepung og parforhold. Det er vores håb, at håndbogen kan lette nogle af husbyggernes byrder, og vi ser frem til deres respons på bogen”, udtaler en forventningsfuld Jan Schøtt-Petersen.

Udover landets biblioteker, er bogen også fremsendt til arkitekter, der bistår private husbyggere.

Håndbogen er gratis og fås ved henvendelse til en Dansk BOLIGadvokat eller ved at læse den på byggehåndbogen.dk .

Formand for Danske BOLIGadvokater, advokat Jan Schøtt-Petersen. Mobil: 3060 3311

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel. Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 150 medlemmer fordelt over hele landet. Danske BOLIGadvokater kæmper for at du kan få 100% uafhængig rådgivning. Du kan læse mere på www.danskeboligadvokater.dk, og www.facebook.com/danskeboligadvokater og www.youtube.com/danskeboligadvokater.

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade