Gratis advokathjælp hitter hos boligbyggere

 

Danske BOLIGadvokaters gratis byggehåndbog er landet på et tørt sted. Bogen skal hjælpe private husbyggere sikkert igennem rollen som bygherre. På kun 3 måneder er den blevet populær hos både fagfolk og forbrugere.

“For de fleste forbrugere er det at købe eller bygge egen bolig den største økonomiske investering i hele deres liv. Derfor er det vigtigt for os at stille vores erfaring til rådighed. Som BOLIGadvokat støder man desværre på mange sørgelige sager, der ender med at koste husbyggerne mange penge og indimellem også deres parforhold. Med bogen i hånden og en BOLIGadvokat ved deres side er husbyggerne godt rustet til opgaven”, udtaler formand for Danske BOLIGadvokater, Jan Schøtt-Petersen, der har skrevet bogen sammen med kollegaen, BOLIGadvokat Lars Kaasgaard.

Stor efterspørgsel
‘Vi bygger hus – Håndbog til husbyggere’, som bogen hedder, blev udgivet i maj måned, og allerede nu er første trykte oplag ved at være udsolgt. Kun omkring 400 eksemplarer er tilbage. En stor del af efterspørgslen kommer fra arkitekter, advokater og andre fagfolk, der rådgiver private husbyggere. Fagfolkene uddeler flittigt bogen til deres kunder, som derved får velkvalificerede tips og tricks til byggeprocessen. Byggehåndbogen er også at finde i byggebranchens populære udstillings- og mødecenter, HUSET, og også bibliotekerne har efterspurgt flere eksemplarer. Den elektroniske udgave af bogen er også ivrigt besøgt.

“Tilbagemeldingerne fra både fagfolk og forbrugere har udelukkende været positive. Det er vi naturligvis glade for. Det bekræfter os i bogens berettigelse. Vores håb er samtidig, at det med tiden bliver en selvfølge for landets husbyggere at bruge bogen som redskab igennem byggeprocessen. Selvom det aldrig er risikofrit at bygge hus, vil den nødvendige viden stadig kunne redde mange husbyggere fra faldgruberne”, udtaler Jan Schøtt-Petersen.

Fakta om byggehåndbogen

  • Vi bygger hus’ er udgivet med støtte fra Dreyers Fond
  • Bogen findes i både trykt udgave og som E-bog til PC, mobil og tablet. Den er opbygget som praktisk opslagsbog, der følger byggeprocessens faser
  • Håndbogen er gratis og fås ved henvendelse til en Dansk BOLIGadvokat eller i elektronisk form på www.byggehaandbogen.dk

Læs mere om Danske BOLIGadvokaters arbejde på www.danskeboligadvokater.dk

Formand for Danske BOLIGadvokater, advokat Jan Schøtt-Petersen. Mobil: 3060 3311

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel. Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 140 medlemmer fordelt over hele landet. Danske BOLIGadvokater kæmper for at du kan få 100% uafhængig rådgivning. Du kan læse mere på www.danskeboligadvokater.dk, og www.facebook.com/danskeboligadvokater og www.youtube.com/danskeboligadvokater.

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade