Gavekort skal hjælpe til en god start på voksenlivet

 

Nyt gavekort skal hjælpe til en god start på voksenlivet. Mange unge kommer ofte galt fra start, fordi de som førstegangskøbere har lidt eller ingen erfaring med bolighandel, når de begiver sig ud på boligmarkedet. Derfor lancerer Danske BOLIGadvokater i dag et gavekort til professionel juridisk rådgivning, så man nemt kan hjælpe sine kære til en tryg bolighandel.

Mange husker tilbage på deres første bolighandel med glæde og eufori, men for andre kan det være en forvirrende og dyr affære. Især for uerfarne og unge boligkøbere. En standard købsaftale indeholder over 200 sider, som er vigtige at nærlæse og gennemskue konsekvensen af, hvis man vil undgå ubehagelige overraskelser.

 
Ikke set på boligmarkedet før

Et gavekort til juridisk boligrådgivning er ikke set før. ’’Mange forældre og bedsteforældre vil gerne undgå at deres kære begår de samme fejl, som de selv gjorde, da de skulle ud og købe bolig første gang. Med gavekortet kan man som forældre give sit barn et kærligt skub i den rigtige retning og samtidig sikre dem de bedste vilkår – både juridisk og økonomisk’’, forklarer Niels Erlandsen, advokat og formand for Danske BOLIGadvokater.

 
Gavekort til juridisk boligrådgivning sikrer de unge boligkøbere

Danske BOLIGadvokater har gennem længere tid arbejdet på at finde en løsning, som kunne gøre det nemmere at sikre sine børn og børnebørn en tryg bolighandel, når de for første gang skal ud og stå på egne ben. Valget er faldet på en gavekortsløsning med et valgfrit beløb mellem 500 – 15.000 kroner.

For gavekortets beløb kan modtageren få rådgivning om alt vedrørende bolighandel, f.eks. gennemgang af købsaftalens dokumenter, rådgivning om eventuelle faldgruber ved boligen, tilstandsrapporten eller regnskab og vedtægter til en andelsbolig. Boligadvokaten kan også forhandle pris og vilkår med sælgers ejendomsmægler.

Kærlighed gør blind – også i bolighandler

’’Et boligkøb er for mange den største investering, de gør sig i deres liv. Det er afgørende med uafhængig juridisk rådgivning allerede fra man overvejer at købe en bolig, så man ikke starter sit voksenliv med at hænge på en dårlig investering’’, slutter Niels Erlandsen og oplyser, at gavekortet købes online og kan bestilles som enten fysisk gaveæske eller e-gavekort.

 

Læs mere om gavekortet på danskeboligadvokater.dk

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade