Få 360 graders boligrådgivning – så har du overblik over alle aspekter af din bolighandel og livssituation

 

Mange tager ekstra foranstaltninger, når de står overfor den måske største investering i deres liv – købet af drømmeboligen. En bolighandel handler dog ikke kun om fx prisforhandling, aftalevilkår, boligens tilstand og evt. ejerskifteforsikring.

’’Når du køber bolig, påvirkes hele din fremtidige livssituation og det er derfor en god idé at få et 360-graders tjek i forbindelse med bolighandlen, som tager højde for alle relevante aspekter af din livssituation’’, fortæller Niels Erlandsen, advokat og medlem af Danske BOLIGadvokaters bestyrelse. Han har i flere år rådgivet boligkøbere om deres forestående bolighandel og livet efter købet.

’’Boligkøbere står måske i den her situation 2-3 gange i et helt liv, mens vi i Danske BOLIGadvokater rådgiver om de her emner hver eneste dag. Det giver derfor god mening at tage os med på råd, så man får en tryg og sikker bolighandel’’, forklarer han.

Især førstegangskøbere tror fejlagtigt, at ejendomsmægleren rådgiver både køber og sælger ved en bolighandel. Realiteten er dog en anden. Ejendomsmægleren varetager kun sælgers interesser og ønsker man køberrådgivning, skal det tilkøbes. Boligkøbere kan derfor kun få egentlig boligrådgivning fra de rådgivere, som køberen selv betaler for. Vælger man Danske BOLIGadvokater får man ikke kun almen boligrådgivning, men også mulighed for at få rådgivning om alle de andre aspekter, som boligkøbet har indflydelse på.

’’Ved et 360-graders tjek tilpasses rådgivningen til den specifikke situation og inkluderer de emner, som er relevante for den enkelte person eller familie. Det kan f.eks. være i forhold til nye udgifter, ændrede forsikringsvilkår, arv eller hvad der skal ske ved en eventuel skilsmisse’’, fortæller Niels Erlandsen.

360-graders rådgivning tager højde for alle de ting, man som boligkøber ikke har tænkt over og som først bliver synlige, hvis noget ikke går efter planen. Det er eksempelvis de færreste boligkøbere, der har overblik over, om de har sikret sig selv, hinanden og ikke mindst eventuelle børn godt nok i tilfælde af fx arbejdsløshed, skilsmisse eller dødsfald. Mange ved fx ikke, at deres fælleskonti spærres, hvis den ene ægtefælle dør og der ikke er lavet en samlivsaftale eller et testamente.

’’Hos Danske BOLIGadvokater hjælper vi med de mange overvejelser, som man bør gøre sig i forbindelse med et boligkøb. Selvfølgelig i henhold til den nyeste lovgivning, som vi altid er opdaterede på’’, afslutter Niels Erlandsen.

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade