Bolighandel i en håndevending

 

Danske BOLIGadvokater har som de første i branchen udviklet en mobilportal til bolighandlende, der blandt andet giver mulighed for at holde online videomøder med BOLIGadvokaten.

Nu giver Danske BOLIGadvokater alle mulighed for at have deres BOLIGadvokat med lige ved hånden. Med den nye mobilportal kan k—underne blandt andet skype med deres BOLIGadvokat og de har direkte mobil adgang til dokumenterne i deres bolighandel.

Det er slut med at stå og trippe ved postkassen. Når der er nyt i sagen, modtager kunden en sms og en mail, og via mobilportalen er det nemt og hurtigt at logge ind på Din BOLIGhandel og tjekke sidste nyt. Og når bolighandlen er afsluttet, får kunden automatisk tilsendt en zip-fil, som samler alle dokumenter og beskeder fra handlen.

Vores nye mobilportal er designet til at gøre livet endnu nemmere for vores kunder. Når man handler bolig er der mange forhold, som man skal være opmærksom på. Vi har gjort det lettere for kunderne at holde styr på deres bolighandel. Vi er med hele vejen fra start til slut, og nu er BOLIGadvokaten aldrig længere væk end et Skype-møde på en smartphone ,” siger Jan Schøtt-Petersen, formand for Danske BOLIGadvokater.

Hurtigere adgang til informationerne

På den nye mobilportal er der gode råd omkring bolighandel fra A-Z, og kunder med smartphones kan holde møder med deres Danske BOLIGadvokat direkte over mobilen via Skype.

Vi forventer at mere og mere af den trafik, som vi har på nettet vil flytte sig over på de sociale medier, så det har været en hel naturlig udvikling for os at udvikle denne mobilportal, som kan gøre vores kunders bolighandel endnu bedre ,” siger foreningens formand, Jan Schøtt-Petersen, som fortæller, at de første BOLIGadvokater og kunder allerede har taget løsningen i brug.

Alle mobilejere med internetadgang kan hente Danske BOLIGadvokaters nye mobilportal, som er gratis og alle kan få gratis glæde af de mange gode råd samt deltage i konkurrencen om at vinde en masse flotte præmier.

Danske BOLIGadvokater har desuden oprettet en facebook-side, hvor specielt førstegangskøbere kan finde en masse gode råd. Se mere på: www.facebook.com/danskeboligadvokater.

Formand for Danske BOLIGadvokater, advokat Jan Schøtt-Petersen. mobil: 3060 3311

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel. Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag omkring 200 medlemmer fordelt over hele landet.

 

Del/tip en ven:

TILBAGE

KONTAKT

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR. 1902 0886

(+45) 4921 9700
mail@alliance3000.dk

DOWNLOAD BILLEDE

Klik på billedet for at downloade